HVEM ER VI?

Hvem er jeg og hvorfor S’annewich?

Anne Brodersen

Ejer, indehaver, smilepigen, madtossen, kært barn har mange navne.

S’annewich er startet op af to veninder ved navn Anne og Sanne. Begge piger har tilsammen mere end 30 års erfaring indenfor madbranchen og kompetencer er derfor i top. Ideen til S’annewich kom til live pigerne fandt en markant mangel på et sundere alternativ til deres frokost i Haderslev by og retten til selv at vælge hvad den skal bestå af. Derfor blev butikken skabt, med henblik på gode, lokale råvarer, hjemmelavet produkter og masser af kærlighed til maden! I Januar 2021 hoppede Sanne af, for at passe sin baby og siden der har Anne, som også er ejer af butikken, styret den med hård hånd.

SENESTE NYT FRA S’ANNEWICH

NYHEDER

“Nyhed! Den 2 januar åbner S’annewich op i nye lokaler på stormklokken 1. (Det tidligere Jønnes). Her bliver konceptet udvidet og der vil komme mange flere caféretter på menuen, som lune retter. Jeg glæder mig!”

Hos S’annewich kan du helt selv sammensætte din frokost efter dine lyster. Jeg byder på alt fra forskellige husets sandwiches, byg-selv-sandwich, spinatwraps, smørrebrød, håndmadder, smoothies, hjemmebag, tapas og meget mere. ”Hos mig får du ikke kan en dejlig smagsoplevelse, du får også et stort smil og god energi med på din vej!”